Referanser

Rørcompaniet As

Vi kan vise til en rekke prosjekter siden etableringen i 2006, og vi er stolte av å ha bidratt til gode VVS anlegg for en rekke bygg og forbedrede levevilkår for både menesker og materiell. Dette har gitt oss et godt renommé og fotfeste i markedet.

Her er noen av våre referanser: 

Valaskjold Sykehjem

/ /
RC har utført: Sanitæranlegg med Pressalit Care baderomsinnredniger på sykeromsbad. Spyl og føn wc. Varmeanlegg Vann vann varmepumpe med 22 enrgibrønner,Gulvvarme snøsmelte anlegg. Frikjøling fra energibrønner. Sprinkler etter NS12845
Se detaljer

Brødrene Dahl

/ /
RC har utført: Sanitæranlegg Varmeanlegg vann/vann varmepumpe gulvarme/radiatorer solfangesystem. Kjøleanlegg basert på frikjøling fra borehull.
Se detaljer

Sykehuset Østfold

/ /
RC har utført: Levering av utstyr og materiell, installasjon, prøving , innregulering og idriftsettelse samt opplæring av driftsspersonell for: Sanitæranlegg med inntak, behandling og distribusjon av varmt og kaldt vann […]
Se detaljer
Rørcompaniet As

Pågående prosjekter

Referanser

Tindlund Park

Tindlund Park ligger på et høydedrag plassert i aksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad – der byene møtes.

Ove Skår as er nå godt i gang med byggingen av parkeringskjeller og 65 leiligheter på Tindlund, her er det Rørcompaniet AS som sørger for varme, sanitær og sprinkler.

Referanser

Grandahl Bil

Rørcompaniet er i full gang hos Grandahl Bil på Tunejordet i Sarpsborg!
Med dette tilbygget vil Grandahl Bil bli Østfolds største bilbutikk.

Rørcompaniet leverer sanitær- Varme- og sprinkleranlegg.

Referanser

Pretec

Når Ove Skår AS nå skal bygge nytt produksjon og kontorlokale på Borgenhaugen i Sarpsborg for Pretec AS, er Rørcompaniet AS blitt valgt som rørleggerleverandør.