Hvem er vi?

Rørcompaniet As

Hvem er vi? – Om oss

Rørcompaniet AS ble etablert i 2006 av Leif Hansen , Egil Borge og Espen Hansen. Siden den gang har utviklingen gått raskt og Rørcompaniet AS har utviklet seg til å bli en anerkjent rør entreprenør i regionen.

Hovedkontoret er plassert i hensiktsmessige lokaler på industrirområdet på Bjørnstad ved Sarpsborg. 45. Denne arbeidsstokken assistert av innleide ressurser skapte en omsetning på ca 100 mill. kroner pr år.

Hvem er vi? - Om oss i Rørcompaniet As

Rørcompaniet AS skal være kundens naturlige førstevalg.

Vår visjon
Hvem er vi? - Om oss i Rørcompaniet As i Sarpsborg

Forretningside

Rørcompaniet AS’ forretningside er å oppfylle offentlige og private byggherrers forventninger og behov for VVS-installasjoner i bygg og anlegg innen bolig, næring, utdanning, helse og idrett.

Mål

Rørcompaniet mål er å opprettholde sin posisjon som en seriøs og pålitelig leverandør av rørleggertjenester og dermed en troverdig og foretrukket rørentreprenør i tråd med kundenes, eiernes og ikke minst ansattes forventninger og behov.

Bedriftens  0-feilkultur skal sikre at alle produkter og tjenester blir levert i overenstemmelse med bestillinger, gitte spesifikasjoner og tegninger.

Strategi

Utnytte og videreutvikle selskapets kunnskap om prosesser, systemer og produkter .

Utnytte og videreutvikle selskapets kompetanse, metoder og verktøy for prosjektering, innkjøp, tilvirkning, montasje, utprøving, igangkjøring og drift av anlegg.

Gjennomføre, kvalitetsikre og dokumentere arbeidene i henhold til byggherrenes og myndighetenes til enhver tid gjeldende krav og forventninger.

Vi tror på et felles sett av verdier som veileder oss og gir oss en felles identitet. Våre verdier setter retningen for vårt forhold til kunder, samarbeidspartnere og kolleger, de definerer vår kultur og er kjernen i alt vi gjør.

Rørlegger Sarpsborg - Proffmarkedet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle